Me luomme verkkosivuja, joilla on merkitystä

 

Me Kokulla olemme intohimoisia luomaan loistavasti toimivia verkkopalveluita käyttäen WordPressia, HubSpotia sekä Woocommercea. Autamme teitä luomaan yrityksellenne aidosti merkitykselliset ja arvoa tuottavat verkkosivut.

kokkuheart

 

 

Kokemusta yli 70 onnistuneesta verkkosivuprojektista

Ohessa kolme loistoesimerkkiä toteutuksistamme.

 

matchmade-1

Yli 8M$ rahoitusta saaneen influensserimarkkinointialustan uudet konversoivat verkkosivut.

aina

Suomen suurimman keittiövalmistajan verkkosivut ja keittiösuunnittelusovellus.

aaltofestival

Aalto yliopiston vuosittaisen Aalto Festival-tapahtuman käyttäjälähtöiset verkkosivut.

Nettisivut ovat yrityksesi tärkein myyntikanava

Me ymmärrämme verkkosivujen olevan paljon enemmän kuin pakollinen paha bittiavaruudessa. Jopa 50% ihmisistä tekee päätöksen luottavatko he sinun yritykseesi verkkosivustojesi perusteella. Jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä, kun käyttäjät valitsevat joko sinun tai kilpailijasi väliltä.

Verkkosivut ovat sinun tärkein myyntikanavasi. Me autamme sinua luomaan helposti hallittavat ja konversoivat verkkosivut.

kotisivut_yritykselle_kokku

 

 

Mitä saatte verkkosivutoteutuksen lopputuloksena

WordPress kotisivut yritykselle

Saatte täysin yksilöidyt verkkosivut, juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.  Pidämme huolta koodin SEO-optimoinnista, sekä siitä että sivustonne latautuvat raketin nopeasti. Ei tarpeettomia Wordpress-plugineita tai teemoja. Vain se mitä te todella tarvitsette.

kokku_loves_wp

eCommerce

Toteutamme verkkokaupat eri tarpeisiin käyttäen Wordpressin tukemaa WooCommerce lisäosaa tai Shopifyta.

woocommerce_shopify

HubSpot

Laskeutumissivut ja yksittäiset tuotesivut. Hubspot antaa loistavat työkalut konversio-optimointiin ja markkinoinnin automaatioon.

hubspot-logo

Projektin dokumentointi

Me emme usko arvailuun. Kaikki projektimme alkavat työpajoilla, joissa me hankimme ymmärryksen teidän liiketoiminnasta, luomme ostopersoonat ja määritämme verkkosivujen konseptin. Luomme kaikesta laajan dokumentaation, jonka saatte käyttöönne.

brandbook

Luova kumppanuus

Kumppanuutemme ei tarvitse, tai tulisikaan loppua, kun verkkosivuprojekti on toimitettu. Yhdessä teidän kanssanne käytyjen työpajojen ja laajan kartoituksen jälkeen meillä on hyvä kuva yrityksenne liiketoiminnasta ja tavoitteista. Pystymme vaivattomasti jatkamaan kehitystä niin koodin, designin ja markkinoinnin parissa.

kokku_luova_kumppani (1)

 

 

 

Tehokas prosessimme luo onnistuneita verkkosivuja

 

Kokemuksemme alalta auttaa meitä rakentamaan yrityksellesi verkkosivut, jotka konversoivat. Validoidulla prosessillamme pysymme aikataulussa ja budjetissa. Me pidämme huolta, että olemme samalla sivulla koko projektin ajan. 

 

 

heini

“Kokun kanssa työskentely oli loistava kokemus ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Tiimi on omistautunut ja välittävä, joka on harvinaista nykyään. He ovat aina vastaanottavia palautteelle ja heidän kanssaan on ilo tehdä töitä."

Heini, Markkinointijohtaja, Matchmade

Strategia - tietoon, ei arvailuun, pohjautuvia päätöksiä

Toteutamme kaikki päätökset strategiaan pohjautuen, koska meidän mielipiteillämme ei ole väliä. Tärkeää on löytää ratkaisu, mitä juuri sinun asiakkaasi haluavat. Sen takia kaikki projektimme alkavat laajalla kartoituksella teidän kanssanne, josta syntyy vankka strateginen kivijalka koko projektin ajaksi. Me kysymme teiltä oikeita kysymyksiä, koska te tunnette asiakkaanne parhaiten.

target

Visuaalinen suunnittelu - antaa kotisivuillesi kasvot

Pohjustamme tämänkin prosessivaiheen vankasti strategiaan ja teemme perusteltuja päätöksiä, jotka aidosti tukevat brändinne toimintaa ja pyrkii kohdistumaan kohdeyleisöllenne sopivaksi. Näin luomme mieleenpainuvia ja tunteisiin vetoavia visuaalisia ratkaisuja.

coffeecup

Wordpress kehitys - enemmän kuin kasa koodia

Ketterällä kehityksellä verkkosivut siirtyvät piirtopöydältä sujuvasti webbiin. Olemmekin saaneet kehuja kauniista ja helposti luettavasta koodistamme, mutta se ei ole ainut valttimme: kehitysprosessimme integroituu saumattomasti design- ja strategiatiimiimme, joka mahdollistaa nopean iteroinnin. Teille tämä näkyy nopeana kehitystyönä, laadusta tinkimättä.

wordpress

Markkinointi - nettisivut eivät ole mitään ilman kävijöitään

Kullanarvoisetkin ideat ovat hyödyllisiä ja tuottavat arvoa vasta toteutuessaan. Me haluamme auttaa asiakkaitamme jalostamaan näitä ideoita konkretiaksi ja löytämään oman kohderyhmänsä, nappaamaan heistä kiinni sekä konvertoimaan potentiaalisia kauppoja maksimaalisella prosentilla.

marketing2

Lataa esitys prosessistamme!

Palvelumme on prosessi, joka luo mitattavaa tulosta. Olemme erikoistuneet strategiassa, designissa ja verkkokehityksessä sekä markkinoinnissa!

Lataa
Lataa esitys verkkosivut prosessisstamme
 
 
kokku_team-1

Joka hetki ilman huippuja nettisivuja menetät potentiaalisia asiakkaita

 
Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja nykyteknologian mahdollisuudet parantaa verkkonäkyvyyttänne. Saat lopputuloksena arvion verkkosivuprojektin laajudesta, hinnasta sekä toimitusaikataulusta.
 
Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Santeri Huikari

Myynti & Markkinointi

+358 50 381 8988
santtu@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake
Santeri Huikari | Kokku | Verkkosivut | Verkkosivustot | Verkkokaupat |