Verkkosivut ovat yrityksesi tärkein myyntikanava

 

Ja me luomme verkkosivuja, joilla on merkitystä.

Autamme teitä luomaan yrityksellenne konkreettista arvoa tuottavat verkkosivut, oli painopiste sitten markkinoinnissa, verkkokaupassa tai mutkattomissa ja konversoivissa verkkosivuissa. 

Meillä on kokemusta yli sadasta onnistuneesta projektista verkkokaupoista sovelluksiin. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan verkkosivuprojektin hyödyt teille.

Yhteydenottolomake

matchmade-mockup3phone

 

logowall-opacity copy

Käyttämämme työkalut

wordpress-1

WordPress

Kätevin, monipuolisin ja suosituin CMS WordPress! Kehitämme WordPress-verkkosivuja joita asiakkaidemme on helppo ylläpitää ja päivittää itse. Kehittämällämme teemalla luomme yksilöllisen ulkoasun ja tarvittaessa integroimme kustomoidut lisäosat jotta sivustonne vastaa tarpeitanne.

hubspot

HubSpot

HubSpot on maailman johtava inbound-markkinoinnin ja myynnin digitaalinen työkalu. Se tarjoaa mm. markkinoinnin ja myynnin automaatiota tukevia ominaisuuksia, asiakkuudenhallinnan eli CRM:n, sisällönhallintajärjestelmän eli CMS:n, mainonnan työkaluja sekä kursseja.

woocommerce-shopify

WooCommerce & Shopify

Kaksi verkon suosituinta eCommercen jättiläistä. Toteutamme erilaiset verkkokaupat niille parhaalla ratkaisulla. WooCommerce on kevyt ja edullinen, sekä sopii jo olemassaolevien verkkosivujen verkkokaupaksi. Shopifylla on joustava hinnoittelu ja sopii all-in-ne -tyyppisiin ratkaisuihin.

Verkkosivut yritykselle
Nuorekkaat verkkosivut vaikuttajamarkkinoinnin alalle:

Matchmade

Matchmade on juuri 8M$ rahoitusta saanut yritys joka tarjoaa vaikuttajille ja sponsoreille ainutlaatuisen alustan vaikuttajamarkkinoinnin mullistamiseksi. 

Heidän verkkosivustonsa kaipasi uudistusta, jossa olisi oikeat inbound-markkinoinnin koukut ja joka näyttäisi sekä freesiltä että toimisi moitteetta.

 

 

Rakentamamme sivusto palvelee niin vaikuttajia kuin sponsoreitakin tarjoten heille tarvitsemansa tiedon oikeissa kohdissa, hauskoilla kuvituksilla höystettynä.

Tasapaino ilahduttavan ja valistavan tiedon välillä sekä huippunopea latausaika takaavat saitin joka peittoaa vastustajat. Testaa latauksen nopeus vaikka itse tästä!

heini

“Kokun kanssa työskentely oli loistava kokemus ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Tiimi on omistautunut ja välittävä, joka on harvinaista nykyään. He ovat aina vastaanottavia palautteelle ja heidän kanssaan on ilo tehdä töitä."

Heini, Markkinointijohtaja, Matchmade

ihggg
Käyttäjälähtöiset verkkosivut inbound-markkinoinnilla:

Inhouse Group

Inhouse Group on Suomen rennoin ja paras buukkaus- ja myyntipalveluja tarjoava yritys. He tarvitsivat konvertoivat kotisivut, joille heidän olisi itsekin helppo tuoda omaa kosketustaan.

Suunnittelimme ja rakensimme heille WordPress kotisivut, joiden konvertiopolku toimii ja joissa Inhousen tärkein valtti — ihmiset, tulevat esille!

Uudessa, pirteässä sivustossa on hauskoja toimintoja, jotka visualisoivat Inhousen palvelujen kirjon ja tarjoavat tärkeimmän tiedon niiden ymmärtämiseksi.

Inbound-markkinointi

Sivuston selkeänä tavoitteena oli tuottaa kasvua lisääntyneiden vierailijoiden ja yhteydenottojen kautta. Inhouse Groupin oivien ladattavien materiaalien avulla loimme inbound-markkinoinnin koukkuja sivustolle.

Lue case study tästä


verkkosivut-kaukolle-ipad
HubSpot-kehitystä laajalle sivustolle:

Kauko

Kauko on yli 30 miljoonan liikevaihdon omaava vaativien työympäristöjen asiantuntija ja liikkuvan tietotyön ratkaisutoimittaja jonka asiakkaina ovat muun muassa VR ja Finnair.

Suunnittelimme ja rakensimme Kaukolle kauniit ja käytännölliset HubSpot-kotisivut, joissa suuri määrä tietoa asettuu helposti navigoitavaan kokonaisuuteen.

Kokku suunnitteli ja kehitti Kaukon brändi-ilmeen mukaiset verkkosivut, jotka ovat askel freesimpään suuntaan.

Sivuston uusi tyylikkyys oli tulosta harkitusta typografian käytöstä, olemassa olevien graafisten elementtien hyödyntämisestä sekä intuitiivisesta visuaalisesta hierarkiasta. Sivusto on oiva esimerkki siitä, miten hyvästä designista on hyötyä jokaisen alan yritykselle ja erottaa ne kilpailijoistaan positiivisesti.

Lue lisää projektista tästä


Tehokas prosessimme luo onnistuneita verkkosivuja

Kokemuksemme alalta auttaa meitä rakentamaan yrityksellesi verkkosivut, jotka konversoivat. Validoidulla prosessillamme pysymme aikataulussa ja budjetissa. Me pidämme huolta, että olemme samalla sivulla koko projektin ajan.

01 Strategia

Ei hypätä suin päin suhteeseen, tai juosta pää edellä puuhun, vaan jutellaan ensin. Mitä haluamme yhdessä saavuttaa ja kenelle haluamme ensisijaisesti asioista viestiä?

Strategia on elintärkeä vaihe, jotta saamme projektista puristettua mahdollisimman paljon potentiaalia. Siksi prosessimme alkaakin aina keskustelulla asiakkaan kanssa.

💑 Ostopersoonat

📖 Ostopolku

🗺 Sivustokartta

🔗 Rautalankamallit

target

02 Graafinen suunnittelu

Pohjaamme graafisen suunnittelun vankasti strategiaan ja teemme perusteltuja päätöksiä, jotka aidosti tukevat brändinne toimintaa ja pyrkii kohdistumaan kohdeyleisöllenne sopivaksi. Näin luomme mieleenpainuvia ja tunteisiin vetoavia visuaalisia ratkaisuja.

🖌 Sivuston ulkoasu

🎨 Kuvitukset

🕺 Animaatiot 

spray800-1-1

03 Kehitys

Ketterällä kehityksellä verkkosivut siirtyvät piirtopöydältä sujuvasti webbiin. Olemmekin saaneet kehuja kauniista ja helposti luettavasta koodistamme, mutta se ei ole ainut valttimme: kehitysprosessimme integroituu saumattomasti design- ja strategiatiimiimme, joka mahdollistaa nopean iteroinnin. Teille tämä näkyy nopeana kehitystyönä, laadusta tinkimättä.

💻 WordPress & HubSpot

🛍 WooCommerce & Shopify

📲 Mobiiliresponsiivisuus

coffeecup

04 Kasvu

Minkälaisen kokemuksen digitaalisen tuotteenne tai verkkosivustonne kanssa vuorovaikuttaminen tuottaa? Onko oleellisen tiedon löytäminen helppoa? Ilahduttaako se joka käännekohdassa ja konversoi kävijöitä yrityksenne puolestapuhujiksi? Me uskomme, että hyvä strategiatyö ja käyttäjäkeskeinen suunnittelu on jokaisen onnistuneen tuotteen kulmakivi. Lue lisää, niin näet kuinka luomme käyttäjäkokemuksia, jotka ilahduttavat ja strategiatyötä joka tekee tehtävänsä.

✅ Google AdWords

📊 HubSpot

📈 Hakukoneoptimointi (SEO)

💌 Hakukonemarkkinointi (SEM)

marketing2

Joka hetki ilman huippuja nettisivuja menetät potentiaalisia asiakkaita

 
Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja nykyteknologian mahdollisuudet parantaa verkkonäkyvyyttänne. Saat lopputuloksena arvion verkkosivuprojektin laajudesta, hinnasta sekä toimitusaikataulusta.
 
Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Jonatan Aurum

Myynti & Markkinointi

+358 45 125 1255
jona@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake

jona-2