kokku-hero-dark

Kuvituskuva kertoo enemmän
kuin tuhat sanaa

 

Kuvituskuvalla on oikein käytettynä monia etuja valokuvaan verrattuna. Kuvituskuvalla voit selittää monimutkaistakin tietoa helposti ymmärrettävästi. Kuvitus viestii tehokkaasti toivottua mielikuvaa brändistä ja herättää vahvoja tunteita, eli se jää mieleen.

Me olemme Kokku, helsinkiläinen luova täyden palvelun digitoimisto. Meidän tavoitteemme on tehdä digitaalisesta maailmasta kauniimpi pikseli kerrallaan. Tästä me diggaamme, tässä me rokkaamme.
Lue lisää palveluistamme alla ja ota yhteyttä jos tarvitset säväyttävää designia, niin jutellaan!

matchmade3

Toteutimme yli 8M$ rahoitusta saaneen vaikuttajamarkkinointi-alustan uudet verkkosivut


Samalla loimme heille hauskan kuvitusmaailman viestimään vaikuttajan ja sponsorin persoonia ja selittämään alustan ominaisuuksia.

Nämä kuvitukset ovat oiva esimerkki siitä miten yksinkertainen kuvitustyyli on helposti samaistuttava ja jättää tilaa mielikuvitukselle, palvellen ja vedoten laajaan käyttäjäkuntaan. 

 

MM_Logo_color_2

 

matchmade1

Hyvällä designilla otat etumatkaa kilpailijoihisi

 

Kun kuluttajalle esitetään valinta kahden samankaltaisen asian välillä he usein valitsevat sen, jonka he tunnistavat tai sen, jolla on miellyttävämpi ulkomuoto. Meillä ihmisillä on tapana mieltää kauniimpi vaihtoehto myös parempana, ja räätälöity kuvituskuva jää takuulla paremmin mieleen kuin kuvavarastosta poimittu geneerinen valokuva.

diamond2

Kuvitus

Rakastamme kuvittamista. Olemme aina valmiita päästämään luovuutemme valloilleen: kertomaan tarinoita, ideoimaan sekä luomaan brändiä tukevia toteutuksia eri mainoskanaviin ja erilaisiin markkinoinnin tarpeisiin.

Kuvitukset ovat loistava tapa kommunikoida ideoita ja luoda mielikuvia. Valokuva on aina täydellinen representaatio kohteestaan, eikä jätä niin paljon tilaa käyttäjän samaistumiselle kuin piirros tai grafiikka. Siksi joskus on hyvä hyödyntää kuvituksia vahvistamaan visuaalista viestintää.

spray800-1

Ikonit

Suunnittelemme teille halutessanne uniikin setin ikoneita, joka sointuu täydellisesti muun visuaalisen materiaalin kanssa ja on kuin kirsikka kakun päälle jo ehjään ja selkeään visuaaliseen identiteettiin.

Räätälöity sarja kuvituskuvia näyttää uniikimmalta kuin kuvavarastosta poimittu geneerinen valokuva. Sama pätee ikoneihin. Piru piilee yksityiskohdissa ja se kyllä huomataan.

icons-2

Animaatio ja liikegrafiikka

Me haluamme aina keksiä miten palvelusi voi mennä yhden askeleen pidemmälle ilahduttaakseen käyttäjiään. Liikegrafiikoilla saamme elävyyttä sivustolle. Oli se sitten pienenä yksityiskohtana liikkuva grafiikka tai pidempi animaatio, ovat ne hyvä lisä säväyttämään sivuston kävijää.

Voimme vaikka visualisoida oleellista tietoa pakettiin animaatiopätkän muodossa, joka on kävijälle miellyttävä ja helposti ymmärrettävä.

final-cycling

Ota yhteyttä! Kartoitetaan kuvituksen hyödyt brändillenne yhdessä.

 
Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä kuvituskuvien tarpeenne ja tavoitteenne ilmeenne kehittämisen osalta. Saat lopputuloksena arvion kuvitusprojektin laajudesta, toimitusaikataulusta ja hinnoista.
 
Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Santeri Huikari

Myynti & Markkinointi

+358 50 381 8988
santtu@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake
Santeri Huikari | Kokku | Verkkosivut | Verkkosivustot | Verkkokaupat |

Olemme sitoutuneita toimittamaan parastamme, joka kerta.
Katso tästä muutama referenssimme.


HushHushFeatured
MITÄ HE HALUSIVAT?

HUSH HUSH on täysin uusi palvelu, joka mahdollistaa käyttäjien ja itse yrityksen kääntämään käyttämättä jääneet ja kalliit designer-vaatteet lisätulon lähteeksi, siten edistämällä jakamistaloutta. He etsivät yhteistyökumppania rakentamaan, lanseeraamaan ja jatkokehittämään tämän palvelun digitaalista rajapintaa.

LUE LISÄÄ


  • Palvelumuotoilu
  • Verkkokauppa
  • Brändäys
ChaiNextFeature3
Brief

ChaiNext on kiinalainen teknologiastartup, joka koostuu finanssialan kovimmista ammattilaisista. ChaiNext on globaali johtava indeksi- ja sijoitusanalyysityökalutuottaja, joka on sitoutunut rakentamaan uutta MSCI:tä blockchain ja virtuaalivaluuttamarkkinoille. He etsivät pohjosmaista design-kulmaa brändilleen ja verkkosivustolleen, jota he olivat lanseeraamassa maailmanlaajuisesti.

LUE LISÄÄ


  • Brändäys
  • Verkkokehitys
  • Graafinen Suunnittelu
JeraxFeatured2
Brief

JerAx on ammattitason eSports-urheilija, lähiaikoina hän on niittänyt mainetta DOTA2 TI8 mestaruudella joukkueensa OG:n kanssa. Hän halusi löytää yhteistyökumppanin luomaan hänen henkilöbrändiään, verkkosivuaan ja oheistuotteita mm. eri tapahtumiin. Hän on fokusoitunut luomaan alustaa itselleen peliuran jälkeen. Hän on myös intohimoinen levittämään viestiään nuorukaisille ympäri maailmaa.

LUE LISÄÄ


  • UX/UI-Suunnittelu
  • Verkkokauppa
  • Brändäys

Brändistrategia

Lähdemme brändityössä rakentamaan strategisesti tärkeimmästä osa-alueesta, kivijalasta (brändin arvot ja visio). Tämän jälkeen pystytämme seinät (Viesti ja äänensävy) ja vasta viimeisenä laitamme katon kuntoon (Logot, värit, fontit ja muut visuaaliset elementit).

Logot ja brändin visuaalit tuntuvat monille tärkeimmiltä, ovathan ne ensimmäinen kosketuspinta brändiinne, mutta ne tarvitsevat vielä paljon lihaa luiden ympärille toimiakseen mahdollisimman tehokkaasti.

Kaikki asiat tarvitsevat motivaattorin, syyn olla olemassa. Tässä tapauksessa motivaattorina toimivat brändin visio ja strategiset ambitiot.

Brand Hierarchy

Brändisuunnittelu

Me suunnittelemme brändisi ns. “sisältä ulos”. Näin valamme ensin vankan perustan jonka päälle voimme rakentaa ja iteroida asioita.

Asetumme kohderyhmänne saappaisiin ja kuvittelemme yrityksenne henkilönä; Miksi hän tekee mitä tekee? Miten hän tekee sen? Miltä hän kuulostaa ja tuntuu muille? Millä tavalla hänen kanssaan ollaan vuorovaikutuksessa?

Brand Summary

Dokumentaatio

Brändin arvot ja identiteetti ovat elintärkeitä, mutta niitä on mahdoton jalkauttaa ilman kunnollista dokumentaatiota.

Kun brändin visio, strategiset ambitiot ja visuaalinen identiteetti ovat valmiita me dokumentoimme ne brändikirjan muotoon. Sen laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, mutta yleisesti se sisältää brändin tarinan (vision, arvot, ambitiot) ja visuaalisen ohjeistuksen (värit, typografian ja logot), eli miten pidätte viestinne yhtenäisenä kaikissa yrityksenne rajapinnoissa. 

kokkudokumentaatio

Lataa esitys prosessistamme!

 

Palvelumme on prosessi, joka luo mitattavaa tulosta. Olemme erikoistuneet strategiaan, designiin ja verkkokehitykseen sekä markkinointiin!

Lataa
prosessilataus

Resurssimme

Yasir "Jaasu" Al-Ani

Creative Director
Jaasu

Eemeli Vanhanen

Creative Director
eepu_cropped

Ella Hyvärinen

Developer
Ella