Kuvitukset ja animaatiot

Kuvituskuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kuvituskuvalla on oikein käytettynä monia etuja valokuvaan verrattuna. Kuvituskuvalla voit välittää monimutkaistakin tietoa tai selittää palvelun periaatteita helposti. Kuvitus viestii tehokkaasti toivottua mielikuvaa brändistä ja herättää vahvoja tunteita, eli se jää mieleen.

hoxhunt

Hyvällä designilla otat etumatkaa kilpailijoihisi

Kun kuluttajalle esitetään valinta kahden samankaltaisen asian välillä he usein valitsevat sen, jonka he tunnistavat tai sen, jolla on miellyttävämpi ulkomuoto.

Meillä ihmisillä on tapana mieltää kauniimpi vaihtoehto myös paremmaksi, ja räätälöity kuvituskuva jää takuulla paremmin mieleen kuin kuvavarastosta poimittu geneerinen valokuva. Kuvituskuva on kuin piste i:n päälle!

Olemme toteuttaneet usean sarjan erilaisia kuvituksia, jotka ovat tyylillään ja oivaltavilla aiheillaan varmasti ilahduttaneet montaa katsojaa. 

Katso työnäytteemme alta ja ota yhteyttä! 

Ota yhteyttä

hero-600x566-1

Asiakkaitamme

logowall-opacity copy
matchmade-mockup
Peli- ja influensserimaailman kuvitukset:

Matchmade

Toteutimme yli 8M$ rahoitusta saaneen vaikuttajamarkkinointi-alustan uudet verkkosivut.

Samalla loimme heille hauskan kuvitusmaailman viestimään vaikuttajan ja sponsorin persoonia ja selittämään alustan ominaisuuksia.

Nämä kuvitukset ovat oiva esimerkki siitä miten yksinkertainen kuvitustyyli on helposti samaistuttava ja jättää tilaa mielikuvitukselle, palvellen ja vedoten laajaan käyttäjäkuntaan. 

Katso projektin case study tästä!

404-1

Älykkään kaupungin animaatio:

CHAOS Architects

Smart city tarkoittaa kaupunkia, joka hyödyntää asukkaista kerättyä dataa kaupunkisuunnittelussa ja rakennusprojekteissa.

CHAOS on palvelu joka tulkitsee tekoälyn avulla kaupungeista saatavaa tietoa luodakseen entistä viihtyisempiä ja vihreämpiä kaupunkeja.

Verkkosivu-uudistuksen strategiavaiheessa huomasimme, että freesi kuvitusmaailma voisi sopia CHAOS:in sivuille visualisoimaan ja kommunikoimaan heidän palveluaan.

Lopputuloksena on kevyt SVG-animaatio, jossa kaupunki muuttuu CHAOS:in avulla älykkäämmäksi! Katso lopputulos tästä (tunnistatko kaupungin?)!

chaosicons

chaos-illustration

hoxhunt-mac
Tietoturvan mullistusta tyylillä:

HoxHunt

Sarjalla moderneja kuvituksia toimme HoxHuntin uudelle sivustolle viimeisen silauksen, joka viimeistään erottaa HoxHuntin kilpailijoistaan tyylikkyydellään.

Muutaman iteraatiokierroksen jälkeen löysimme kuvitustyylin, joka oli kaikkien osapuolien silmään täydellinen.

Käyttämällä HoxHuntin brändivärejä perus- ja huomioväreinä myös kuvituksissa loimme hierarkiaa ja symboliikkaa värienkin avulla. Loistava punainen merkitsee toimintaa; HoxHuntin -raportointinappia ja call-to-actioneita nettisivun puolella.

Sarjaan kuuluu setti yhteensopivia pienempiä kuvituksia sekä pikkuikoneita jotta monimutkaisistakin konsepteista saa selkeät ja mieleenpainuvat visualisoinnit.

button-press-1-1

hoxphone

Tehokas prosessimme luo onnistuneita projekteja

Kokemuksemme alalta auttaa meitä rakentamaan yrityksellesi verkkosivut, jotka konversoivat. Validoidulla prosessillamme pysymme aikataulussa ja budjetissa. Me pidämme huolta, että olemme samalla sivulla koko projektin ajan.

01 Strategia

Ei hypätä suin päin suhteeseen, tai juosta pää edellä puuhun, vaan jutellaan ensin. Mitä haluamme yhdessä saavuttaa ja kenelle haluamme ensisijaisesti asioista viestiä?

Strategia on elintärkeä vaihe, jotta saamme projektista puristettua mahdollisimman paljon potentiaalia. Siksi prosessimme alkaakin aina keskustelulla asiakkaan kanssa.

💑 Ostopersoonat

📖 Ostopolku

🗺 Sivustokartta

🔗 Rautalankamallit

target

02 Graafinen suunnittelu

Pohjaamme graafisen suunnittelun vankasti strategiaan ja teemme perusteltuja päätöksiä, jotka aidosti tukevat brändinne toimintaa ja pyrkii kohdistumaan kohdeyleisöllenne sopivaksi. Näin luomme mieleenpainuvia ja tunteisiin vetoavia visuaalisia ratkaisuja.

🖌 Sivuston ulkoasu

🎨 Kuvitukset

🕺 Animaatiot 

spray800-1-1

03 Kehitys

Ketterällä kehityksellä verkkosivut siirtyvät piirtopöydältä sujuvasti webbiin. Olemmekin saaneet kehuja kauniista ja helposti luettavasta koodistamme, mutta se ei ole ainut valttimme: kehitysprosessimme integroituu saumattomasti design- ja strategiatiimiimme, joka mahdollistaa nopean iteroinnin. Teille tämä näkyy nopeana kehitystyönä, laadusta tinkimättä.

💻 WordPress & HubSpot

🛍 WooCommerce & Shopify

📲 Mobiiliresponsiivisuus

coffeecup

04 Kasvu

Minkälaisen kokemuksen digitaalisen tuotteenne tai verkkosivustonne kanssa vuorovaikuttaminen tuottaa? Onko oleellisen tiedon löytäminen helppoa? Ilahduttaako se joka käännekohdassa ja konversoi kävijöitä yrityksenne puolestapuhujiksi? Me uskomme, että hyvä strategiatyö ja käyttäjäkeskeinen suunnittelu on jokaisen onnistuneen tuotteen kulmakivi. Lue lisää, niin näet kuinka luomme käyttäjäkokemuksia, jotka ilahduttavat ja strategiatyötä joka tekee tehtävänsä.

✅ Google AdWords

📊 HubSpot

📈 Hakukoneoptimointi (SEO)

💌 Hakukonemarkkinointi (SEM)

marketing2

Joka hetki ilman huippua designia menetät potentiaalisia asiakkaita

 
Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeet ja mahdollisuudet graafisen suunnittelun projektille. Saat lopputuloksena arvion projektin laajudesta, hinnasta sekä toimitusaikataulusta.
 
Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Jonatan Aurum

Myynti & Markkinointi

+358 45 125 1255
jona@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake

Jona-1