Käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu

 

Verkossa yritykselläsi on vain muutama sekunti aikaa vakuuttaa verkkosivuilla kävijä.
Sen takia timanttinen käyttöliittymäsuunnittelu (UI) ja strategiaan pohjautuva käyttäjäkokemussuunnittelu (UX), ovat arvokkaimmat erottuvuustekijäsi. 

kokkuheart

 

 

Kokemusta yli 50 uniikista käyttöliittymästä

Ohessa kolme asiakasta, joille loimme täysin uniikin käyttöliittymän.

 

matchmade-1

Yli 8M$ rahoitusta saaneen influensserimarkkinointialustan uudet konversoivat verkkosivut.

aina

Suomen suurimman keittiövalmistajan verkkosivut ja keittiösuunnittelusovellus.

aaltofestival

Aalto yliopiston vuosittaisen Aalto Festival-tapahtuman käyttäjälähtöiset verkkosivut.

Käyttöliittymä palvelemaan juuri sinun asiakkaitasi

 

Elämme nykyään käyttöliittymäsuunnittelun pimeää aikakautta, jolloin kaikki persoonallisuus on kadonnut internetistä. Valmiita sivupohjia on netistä ladattavana tuhansittain. Näistä uupuu tärkein ainesosa: tietämyksesi juuri sinun asiakkaistasi ja sinun brändisi persoonasta.

Me pohjaamme käyttöliittymän suunnittelun tutkimukseen ja ymmärrykseen siitä, mitä juuri sinun käyttäjäsi hakevat.

matchmade-2

 

 

Miten käyttöliittymäsuunnittelu ja UX-suunnitelu näkyvät teille

Käyttäjäkokemuksen suunnittelu 

Hyvin suunniteltu käyttäjäkokemus on sujuva ja miellyttävä. Käyttäjä ei jää vaille tarvitsemaansa tietoa tai tunne oloaan häkeltyneeksi liiasta tiedon määrästä.

uxdesign-3

Käyttöliittymäsuunnittelu (UI)

Nykyään on elintärkeää suunnitella kaikki sovellukset niin, että käyttäjän on helppo löytää etsimänsä ja samalla opettaa häntä etsimisprosessinsa aikana. Mitkä elementit ovat todella elintärkeitä optimaalisen kokemuksen ja konversion kannalta? 

uidesign-2

Käyttäjätutkimus ja ostopersoonat

Kaikki markkinointi lähtee kohderyhmän ja tämän tarpeiden ymmärtämisestä. Tärkeintä on varmistaa, että rakennamme oikeita asioita juuri sinun asiakkaillesi.

brandbook

Prototyypit ja iteraatiot

Ennen kuin yksikään suunnittelemamme käyttöliittymä menee toteutukseen luomme tuotteesta prototyypit varmistaaksemme, että mahdolliset ongelmat ilmenevät aikaisessa vaiheessa eivätkä vasta lopullisessa tuotteessa, näin säästäen aikaa ja rahaa.

prototype

Luova kumppanuus

Kumppanuutemme ei tarvitse, tai tulisikaan loppua, kun verkkosivuprojekti on toimitettu. Yhdessä teidän kanssanne käytyjen työpajojen ja laajan kartoituksen jälkeen meillä on hyvä kuva yrityksenne liiketoiminnasta ja tavoitteista. Pystymme vaivattomasti jatkamaan kehitystä niin koodin, designin ja markkinoinnin parissa.

kokku_luova_kumppani (1)

Tuoko käyttöliittymäsi sinulle oikeita asiakkaita?

 

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja nykyteknologian mahdollisuudet parantaa verkkonäkyvyyttänne. Saat lopputuloksena arvion verkkosivuprojektin laajudesta, hinnasta sekä toimitusaikataulusta. 

Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Santeri Huikari

Myynti & Markkinointi

+358 50 381 8988
santtu@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake
Santeri Huikari | Kokku | Verkkosivut | Verkkosivustot | Verkkokaupat |

 

 

 

Tehokas prosessimme luo onnistuneita käyttöliittymiä

Kokemuksemme alalla auttaa meitä rakentamaan yrityksellesi verkkosivut, jotka konversoivat. Validoidulla prosessillamme pysymme aikataulussa ja projektin budjetissa. Me pidämme huolta, että olemme samalla sivulla koko projektin ajan. 

 

heini

“Kokun kanssa työskentely oli loistava kokemus ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Tiimi on omistautunut ja välittävä, joka on harvinaista nykyään. He ovat aina vastaanottavia palautteelle ja heidän kanssaan on ilo tehdä töitä."

Heini, Markkinointijohtaja, Matchmade

Strategia - tietoon, ei arvailuun, pohjautuvia päätöksiä

Toteutamme kaikki päätökset strategiaan pohjautuen, koska meidän mielipiteillämme ei ole väliä. Tärkeää on löytää ratkaisu, mitä juuri sinun asiakkaasi haluavat. Sen takia kaikki projektimme alkavat laajalla kartoituksella teidän kanssanne, josta syntyy vankka strateginen kivijalka koko projektin ajaksi. Me kysymme teiltä oikeita kysymyksiä, koska te tunnette asiakkaanne parhaiten.

target-1

Visuaalinen suunnittelu - antaa kotisivuillesi kasvot

Pohjustamme tämänkin prosessivaiheen vankasti strategiaan ja teemme perusteltuja päätöksiä, jotka aidosti tukevat brändinne toimintaa ja pyrkii kohdistumaan kohdeyleisöllenne sopivaksi. Näin luomme mieleenpainuvia ja tunteisiin vetoavia visuaalisia ratkaisuja.

spray800-1

Wordpress kehitys - enemmän kuin kasa koodia

Ketterällä kehityksellä verkkosivut siirtyvät piirtopöydältä sujuvasti webbiin. Kehitysprosessimme integroituu saumattomasti design- ja strategiatiimiimme, joka mahdollistaa nopean iteroinnin. Teille tämä näkyy nopeana kehitystyönä, laadusta tinkimättä.

coffeecup

Markkinointi - nettisivut eivät ole mitään ilman kävijöitään

Paraskin käyttöliittymä tarvitsee kävijöitä ja jatkuvaa huolenpitoa. 

marketing2

Lataa esitys prosessistamme!

 

Palvelumme on prosessi, joka luo mitattavaa tulosta. Olemme erikoistuneet strategiaan, designiin ja verkkokehitykseen sekä markkinointiin!

Lataa
uxdesign-3
kokku_team-1