marketingCROP

Autamme sinua kasvattamaan yrityksesi myyntiä toimivan markkinointistrategian ja oikeiden työkalujen avulla.

 

Olemme erikoistuneet erilaisten digitaalisten markkinointipalveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Rakennamme korkeasti konversoivia verkkosivuja ja verkkopalveluita sekä markkinointikampanjoita yrityksille. 

 

Yrityksen näkökulmasta, markkinoinnin ja mainonnan tehokkuus on kaikki kaikessa. Voimme autaa yritystänne oikean CRM: järjestelmän käyttöönotossa, hakukoneoptimoinnissa, markkinoinnin automoinnissa sekä lukuisissa muissa digitaalisissa markkinointipalveluissa.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä - Sovitaan kartoitustapaaminen!

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja nykyteknologian mahdollisuudet parantaa verkkopresenssiänne. Saat lopputuloksena arvion projektin laajudesta, hinnasta sekä toimitusaikataulusta.
 
Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Santeri Huikari

Myynti & Markkinointi

+358 50 381 8988
santtu@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake
Santeri Huikari | Kokku | Verkkosivut | Verkkosivustot | Verkkokaupat |

Digimarkkinointia yrityksesi kasvun tueksi

Kullanarvoisetkin ideat muuttuvat tuottoisiksi vasta realisoituessaan. Me haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään oman kohderyhmänsä, nappaamaan heistä kiinni ja konversoimaan potentiaalisia kauppoja maksimaalisella prosentilla. Tämä vaatii oikeanlaista markkinointistrategiaa ja suunnitelmaa. Niinkuin yleinen sanonta kuuluu, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Keskitymme toiminnassamme luodinkestävän markkinointi - ja sisältöstrategian luomiseen, viimeisempien markkinointianne edistävien työkalujen implementointiin sekä ylläpitoon, hakukoneoptimointiin, korkeaan ROI:n asiakaslähtöiseen, sisällöntuotantoon sekä markkinointiautomaatioihin pohjautuvaan inbound-markkinointiin.

PoppariGrowth

Viedään teidän markkinointi uudelle tasolle - Olemme palveluksessanne.

 

Meidän markkinointituen avulla tuotteesi tai palvelusi arvo esitetään kohderyhmällesi oikeissa kanavissa, ideaaliseen sävyyn ja parhaaseen aikaan, luoden mieleenpainuvia asiakaskokemuksia jotka muuttavat visiosi tuottoisaksi liiketoimintamalliksi.

Lähdetään tekemään!

OKGrowth

Palvelut


Asiakashallintajärjestelmä

Hubspotin virallisena partnerina olemme erikoistuneet asiakashallintajärjestelmien implementointiin ja integraatiohin. Implementoimme Hubspotin tai muun vastaavan kaltaisen asiakashallintajärjestelmän käyttöönne ja teemme integraatioita teidän olemassaolevien järjestelmien välillä.

Asiakashallintajärjestelmän avulla tehostatte asiakaspalveluanne, myyntiä sekä markkinoinitia. Hyvin toteutetun CRM:n avulla organisaationne voi edelleen lisätä tehokuuttaan asiakkaiden hallinnassa, toteuttaa tarkemmin kohdistettua myyntiä ja markkinointi sekä generoida yhä enemmän tyytyväisiä asiakkaita

TOIMITETTAVAT

 • 🔗
  CRM-integraatio
 • 🔖
  HubSpot-lisenssi
 • 📜
  KPI-raportointi
 • 📊
  Dashboard-asennus

Hakukoneoptimointi (SEO)

Teemme hakukoneoptimointia verkkosivullesi, tutkimme ja parannamme verkkosivuston teknisiä aspekteja kuten sivuston latausnopeutta, mobiilikäytettävyyttä, url-rakenteita ja  navigointihierarkkiaa. Näin maksimoimme sivustosi suoritumismahdollisuuksia hakukonealgoritmien kynsistä. 

Lisäksi toteutamme kilpailija- ja toimiala-analyysin avulla luodinkestävän avainsana- ja sisältöstrategian yrityksellenne, sisällöntuotannon tueksi.

Lopuksi implementoimme kaikki tarvittavat työkalut avainsanojen tehokkuuden seurantaan ja sen optimointiin. 

TOIMITETTAVAT

 • 🔎
  Hakukoneoptimointi
 • 🔑
  Avainsanat
 • 🏷
  Google tag manager -asennus
 • 🔍
  Google Analytics

Markkinoinnin automaatio

Laita markkinointitoimenpiteesti autopilotille. Voimme automatisoida monia työläitä operatiivisia prosesseja ja viestiketjuja. Nämä automaatiot mahdollistavat prospekteille viestimisen skaalautumisen ja kasvattavat myyntitiimisi tehokkuutta auttamalla heitä keskittymään vain tulikuumiin liideihin. 

Rakennamme teille viitekehyksen, jonka avulla luotte automatisoituja asiakkaillenne yksilöityjä markkinointikampanjoita, sähköpostisekvenssjä sekä yksilöityä markkinointisisältöä. 

TOIMITETTAVAT

 • 🚦
  Automaattiset workflowt
 • 📩
  Sähköpostisekvensointi
 • 💯
  Liidien pisteytys
 • 👩‍🎓
  Yksilöity markkinointisisältö

Google Adwords-kampanjat

Teemme yrityksellenne Google Adwords-kampanjat orgaanisen markkinoinnin tueksi. Näin organanisen sisällöntuoton lisäksi nostatte sijoitustanne nopeasti hakukoneissa markkinoiden tuotteita tai palvelujanne kohdennetusti niitä eniten kaipaaville. 

Autamme teitä luomaan laskeutumissivut sekä oikeat CTA:t eri palveluihenne sekä kohdennamme nämä oikein käyttäen hyödyksi lukuisia työkaluja, jotta lopullinen jälki on järisyttävän hyvä. 

TOIMITETTAVAT

 • ⌨️
  Google Adwords
 • 📯
  CTA-optimointi
 • 📄
  Laskeutumissivut

Referenssit

Olemme sitoutuneet toimittamaan parastamme, joka kerta.  


aalto_featured
MITÄ TEIMME?

Toteutimme Aalto Festivalille laajan UX-strategian ja käyttäjäryhmäkartoituksen, jonka pohjalta loimme käyttöliittymän ja kommunikoimme eri tapahtumien arvon. Kiinnitimme erityistä huomiota tapahtumalistaan ja sen käytettävyyteen, jolloin oikeat käyttäjät löytävät helposti heitä eniten kiinnostavat tapahtumat.

LUE LISÄÄ


 • UX/UI-Suunnittelu
 • Web-animaatiot
 • Wordpress-kehitys
HushHushFeatured
MITÄ HE HALUSIVAT?

HUSH HUSH on täysin uusi palvelu, joka mahdollistaa käyttäjien ja itse yrityksen kääntämään käyttämättä jääneet ja kalliit designer-vaatteet lisätulon lähteeksi, siten edistämällä jakamistaloutta. He etsivät yhteistyökumppania rakentamaan, lanseeraamaan ja jatkokehittämään tämän palvelun digitaalista rajapintaa.

LUE LISÄÄ


 • Palvelumuotoilu
 • Verkkokauppa
 • Brändäys
JeraxFeatured2
MITÄ HE HALUSIVAT?

JerAx on ammattitason eSports-urheilija, lähiaikoina hän on niittänyt mainetta DOTA2 TI8 mestaruudella joukkueensa OG:n kanssa. Hän halusi löytää yhteistyökumppanin luomaan hänen henkilöbrändiään, verkkosivuaan ja oheistuotteita mm. eri tapahtumiin. Hän on fokusoitunut luomaan alustaa itselleen peliuran jälkeen. Hän on myös intohimoinen levittämään viestiään nuorukaisille ympäri maailmaa.

LUE LISÄÄ


 • UX/UI-Suunnittelu
 • Verkkokauppa
 • Brändäys
kokkujshshd-1-copy

"Kokemusta yli 50:sta ohjelmointiprojektista, käyttäjä- ja käyttöliittymien suunnittelusta sekä lukuisista kasvumarkkinoinnin palveluiden implementoinnista"

 

 

Resurssit - Kokku Gang

Santeri Huikari

COO / Myynti & Markkinointi
Santtu-1

Jonatan Aurum

CEO / Myynti & Markkinointi
Jona-1

Ella Hyvärinen

Developer / Markkinointi
Ella_new

Kokun markkinointipalveluiden avulla:


🔬

Houkuttelet enemmän vierailijoita ja palvelustasi kiinnostuneita sivustollesi.

Selkeän strategian, ohjeistusten sekä työkalujen avulla markkinointipalveluidenne kehittäminen sujuu vaivatta.

🤖Automatisoitte suuren osan markkinoinnin manuaalisista toimenpiteistä. Näin voitte keskittää resurssinne merkityksellisempiin asioihin. 
Analytiikan kerääminen ja sen jalostaminen auttaa teitä kehittämään markkinoinitoimenpiteitänne ja antamaan osviittaa siitä mistä asiakkaanne pitää ja mitä pitäisi muuttaa. 

Lataa esitys prosessistamme!

 

Palvelumme on prosessi, joka luo mitattavaa tulosta. Olemme erikoistuneet strategiassa, designissa ja verkkokehityksessä sekä markkinoinnissa!

Lataa
 prosessilataus