Hyvällä designilla otat etumatkaa kilpailijoihisi

 

Kun kuluttajalle esitetään valinta kahden samankaltaisen asian välillä he usein valitsevat sen, jonka he tunnistavat, tai sen, jolla on miellyttävämpi ulkomuoto.
Hyvällä designilla otat etumatkaa kilpailijoihisi ja varmistat, että brändisi herättää tunteita ja jää mieleen.

kokkuheart

 

 

Meillä on kokemusta yli 70 uniikista projektista

Tässä kolme loistoesimerkkiä toteuttamistamme brändeistä.

 

hushhush-logo-1  

Hush hush on täysin uudenlainen palvelu, joka mahdollistaa kääntämään käyttämättä jääneet designertuotteet lisätulon lähteeksi siten edistämällä jakamistaloutta. 

chainext-logo

ChaiNext on kiinalainen teknologiastartup joka etsi pohjosmaista design-kulmaa brändilleen ja verkkosivustolleen.

 jerax-logo-1

JerAx on ammattitason eSports -pelaaja, joka haluaa erottua. Lähiaikoina hän on niittänyt mainetta DOTA2 TI8 mestaruudella. Kokku on JerAxin luova kumppani ja olemme luoneet henkilöbrändin, verkkosivun ja oheistuotteita.

Visuaalisuus on meille
sydämen asia


Tavoitteemme on tehdä maailmasta kauniimpi pikseli kerrallaan olemalla asiakkaidemme täyden palvelun luova kumppani.

Tutkimustyöhön ja strategiaan perustuen annamme yrityksille ja sivustoille kasvot intuitiivisilla käyttöliittymillä, ilahduttavilla visuaaleilla ja tunnistettavilla brändeillä jotka tukevat liiketoimintaa. Haluamme nostaa asiakkaamme yhden askeleen kilpailijoidensa edelle ilahduttamalla heidän asiakkaitaan.

Ota yhteyttä, niin pidetään tapaaminen jossa voimme kartoittaa suunnittelun tarpeenne.

OTA YHTEYTTÄ

wedigyou

 

 

Mitä teemme

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu kattaa kaikenlaisen visuaalisen viestinnän yritysilmeistä kuvituksiin ja animaatioihin.

Tässä tiimimme pääsee loistamaan. Pystymme toteuttamaan suunnittelutarpeesi digitaalisesta grafiikasta perinteisiin painotuotteisiin, olemmepa toteuttaneet asiakkaallemme t-paitojakin.

Me olemme visuaalisia ammattilaisia ja avustamme asiakkaitamme käyttämään graafista suunnittelua oikein aina konseptoinnista ja taiteellisesta ohjaamisesta itse tuotantoon.

leka-1

Visuaalinen identiteetti

Visuaalinen identiteetti eli yritysilme on yrityksen näkyvä osa, joka koostuu muun muassa logosta yhdessä typografian, värien ja kuvamaailman kanssa.

Hyvin suunniteltu ilme viestii kantajansa alasta ja arvoista jo ennen kuin yrityksestä tietää mitään. Brändin visuaalinen osa ei kuitenkaan tarkoita vain asioiden koristelua, vaan kaikkien visuaalisten elementtien tulee olla perusteltuja ja tukea brändin ja yrityksen toimintaa. Ideana on siis vahvistaa yrityksen visiota ja “polttomerkitä” se kuluttajien ja asiakkaiden mieliin.

visualidentity-1

Logosuunnittelu

Logo on ensimmäinen konkreettinen brändielementti, joka näkyy ulospäin. Kanna sitä siis ylpeydellä. Logo viestii arvoistasi, toimialastasi ja luo mielikuvia; näyttääkö se arvokkaalta, perinteiseltä ja viralliselta vai modernilta, nuorekkaalta ja energiseltä?

Helposti tunnistettavan ja mieleenpainuvan logon on oltava ennen kaikkea yksinkertainen ja selkeä. Jokin veikeä ahaa-elämys yrityksen nimestä tai alasta on plussaa, mutta ei koskaan yksinkertaisuuden hinnalla.

kokkulogo

Kuvitus

Rakastamme kuvittamista. Olemme aina valmiita päästämään luovuutemme valloilleen: kertomaan tarinoita, ideoimaan sekä luomaan brändiä tukevia toteutuksia eri mainoskanaviin ja erilaisiin markkinoinnin tarpeisiin.

Kuvitukset ovat loistava tapa kommunikoida ideoita ja luoda mielikuvia. Valokuva on aina täydellinen representaatio kohteestaan, eikä jätä niin paljon tilaa käyttäjän mielikuvitukselle kuin piirros tai grafiikka. Siksi joskus on hyvä hyödyntää kuvituksia vahvistamaan visuaalista viestintää.

404 (1)

Ikonit

Suunnittelemme teille halutessanne uniikin setin ikoneita, joka sointuu täydellisesti muun visuaalisen materiaalin kanssa ja on kuin kirsikka kakun päälle jo ehjään ja selkeään visuaaliseen identiteettiin.

Räätälöity sarja kuvituskuvia näyttää uniikimmalta kuin kuvavarastosta poimittu geneerinen valokuva. Sama pätee ikoneihin. Piru piilee yksityiskohdissa ja se kyllä huomataan.

icons

Animaatiot

Me haluamme aina keksiä miten palvelusi voi mennä yhden askeleen pidemmälle ilahduttaakseen käyttäjiään. Liikegrafiikoilla saamme elävyyttä sivustolle. Oli se sitten pienenä yksityiskohtana liikkuva grafiikka tai pidempi animaatio, ovat ne hyvä lisä säväyttämään sivuston kävijää.

Voimme vaikka visualisoida oleellista tietoa pakettiin animaatiopätkän muodossa, joka on kävijälle miellyttävä ja helposti ymmärrettävä.

Kokku2wiggle

Ota yhteyttä – kartoitetaan graafisen suunnittelun hyödyt teille yhdessä.

 
Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä graafisen suunnittelutyön tarpeenne. Saat lopputuloksena arvion brändiprojektin laajudesta, toimitusaikataulusta ja hinnoista.
 
Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Santeri Huikari

Myynti & Markkinointi

+358 50 381 8988
santtu@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake
Santeri Huikari | Kokku | Verkkosivut | Verkkosivustot | Verkkokaupat |

 

 

 

Tehokas prosessimme luo onnistuneita verkkosivuja

Teemme asiat oikein. Kun olemme kuunnelleet asiakasta ja yhdessä määrittäneet tarpeet ja tavoitteet,
siirrymme itse prosessin kimppuun.

 

 

heini

“Kokun kanssa työskentely oli loistava kokemus ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Tiimi on omistautunut ja välittävä, joka on harvinaista nykyään. He ovat aina vastaanottavia palautteelle ja heidän kanssaan on ilo tehdä töitä."

Heini, Markkinointijohtaja, Matchmade

Strategia - tietoon, ei arvailuun, pohjautuvia päätöksiä

Toteutamme kaikki päätökset strategiaan pohjautuen, koska meidän mielipiteillämme ei ole väliä. Tärkeää on löytää ratkaisu, joka toimii juuri sinun asiakkaillesi. Siksi kaikki projektimme alkavat laajalla kartoituksella teidän kanssanne, jonka perusteella syntyy vankka strategian kivijalka koko projektia varten.
Me kysymme teiltä oikeat kysymykset, koska te tunnette asiakkaanne parhaiten. 

target

Visuaalinen suunnittelu - antaa brändillesi kasvot

Pohjustamme tämänkin prosessivaiheen vankasti strategiaan ja teemme perusteltuja päätöksiä, jotka aidosti tukevat brändinne toimintaa ja pyrkii kohdistumaan kohdeyleisöllenne sopivaksi. Näin luomme mieleenpainuvia ja tunteisiin vetoavia visuaalisia ratkaisuja.

coffeecup

Dokumentaatio

Brändin arvot ja identiteetti ovat elintärkeitä, mutta niitä on mahdoton jalkauttaa ilman kunnollista dokumentaatiota.

Kun brändin visio, strategiset ambitiot ja visuaalinen identiteetti ovat valmiita me dokumentoimme ne brändikirjan muotoon. Sen laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, mutta yleisesti se sisältää brändin tarinan (vision, arvot, ambitiot) ja visuaalisen ohjeistuksen (värit, typografian ja logot), eli miten pidätte viestinne yhtenäisenä kaikissa yrityksenne rajapinnoissa. 

brandbook

Lataa esitys prosessistamme!

 

Palvelumme on prosessi, joka luo mitattavaa tulosta. Olemme erikoistuneet strategiaan, designiin ja verkkokehitykseen sekä markkinointiin!

Lataa
uxdesign-3