Graafinen suunnittelu

Hyvällä designilla otat etumatkaa kilpailijoihisi

Maailmassa, jossa kuluttajien mielikuvat sinusta vaikuttavat menestykseesi, ei ole varaa sivuuttaa designin tärkeyttä.
Hyvällä designilla otat etumatkaa kilpailijoihisi ja varmistat, että brändisi jää mieleen.

OTA YHTEYTTÄ

hoxhunt-mac

Tavoitteemme on tehdä maailmasta kauniimpi pikseli kerrallaan

Olemme toimittaneet asiakkaillemme juuri heille sopivia ja huippulaatuisia visuaaleja yli 70:ssä projektissa.

Meillä on kokemusta yli 70 uniikista projektista

logowall-opacity copy

 

UX/UI-suunnittelu

Verkossa yritykselläsi on vain muutama sekunti aikaa vakuuttaa verkkosivuilla kävijä.
Sen takia timanttinen käyttöliittymäsuunnittelu (UI) ja strategiaan pohjautuva käyttäjäkokemussuunnittelu (UX), ovat arvokkaimmat erottuvuustekijäsi. 

LUE LISÄÄ

phone mockup

kitsat-visitcards

Visuaalinen identiteetti ja logosuunnittelu

Visuaalinen identiteetti on usein yrityksen ensimmäinen kosketuspinta. Puhutteleva ja mieleenpainuva visuaalinen identiteetti viestii katsojalle yrityksen toimialasta ja arvoista ja on parhaimmillaan oivaltava ja ajaton. 

LUE LISÄÄ

Kuvitukset ja animaatiot

Kuvituskuvalla on oikein käytettynä monia etuja valokuvaan verrattuna. Kuvituskuvalla voit välittää monimutkaistakin tietoa tai selittää palvelun periaatteita helposti. Kuvitus viestii tehokkaasti toivottua mielikuvaa brändistä ja herättää vahvoja tunteita, eli se jää hyvin mieleen.

LUE LISÄÄ

matchmade-4

jerax-desktop

Brändäys

Brändisi ja sen tarina on ainutlaatuinen, joten se ansaitsee asianmukaisen kerronnan ja viestinnän.

Autamme sinua kertomaan tarinasi ja saamme sen näyttämään sekä tuntumaan aivan yhtä hyvältä kuin tuotteesi ja palvelusi todellisuudessa ovat.

LUE LISÄÄ

kitref
Suunnittelemamme visuaalinen ilme:

Kitsat

Kitsat on uniikki opetussatelliitti jonka avulla avaruudesta, tieteistä ja teknologiasta kiinnostuneet ihmiset lukiolaisista yliopisto-opiskelijoihin ja harrastelijoihin pääsevät oppimaan oikeaa avaruusteknologiaa. Suunnittelimme Kitsatin uuden visuaalinen ilmeen, joka kuvastaa heidän tee-se-itse-henkeään ja oppimisen iloa.

 
Yritysilmeen ja logon suunnittelu

Kick-off työpajassa kirkastimme Kitsatin brändistrategiaa ja kohderyhmiä. Kohderyhmiksi nousivat esille erityisesti oppilaitosten henkilöstö, opiskelijat sekä harrastelijat.

Brändi-ilmeen piti palvella edellä mainittuja ryhmiä ja tämä saavutettiin luomalla ilme, joka ei ole liian teknisen tai avaruusmaisen näköinen, mutta silti vakavasti otettava.

LUE LISÄÄ


jerax-desktop
Henkilöbrändi E-urheilijalle:

JerAx

JerAx on yksi Suomen menestyneimmistä ammattitason esports-urheilijoista. Lähiaikoina hän on niittänyt mainetta DOTA2 TI8 ja TI9 mestaruuksilla joukkueensa OG:n kanssa, tehden heistä ensimmäisen joukkueen voittamaan kahtena peräkkäisenä vuonna.

Hän halusi löytää yhteistyökumppanin luomaan hänelle henkilöbrändin, verkkokaupan ja -sivuston sekä oheistuotteita. Hän on keskittynyt luomaan alustaa itselleen peliuran jälkeen. Hän on myös intohimoinen levittämään viestiään nuorukaisille ympäri maailmaa.

LUE LISÄÄ

"Working with Kokku for me represents a warehouse to a man: I went there with unfinished visions in my head, looking for one to make sense out of it, and they opened up the large toolboxes and said this is what we can do. And hell yeah, they nailed it way beyond expectations."

- JerAx

jeraxxkokku-1

visitcards2
Visuaalinen ilme pääomasijoitusrahastolle:

Evli Growth Partners

Evli Growth Partners on Evli-pankin alaisena toimiva sijoitusrahasto, joka sijoittaa myöhäisen vaiheen kasvuyrityksiin Pohjoismaissa ja Baltian alueilla. EGP:n jämptiä ja ammattimaista otetta kuvaamaan luotiin pohjoismaisuutta henkivä, rohkea brändin visuaalinen ilme joka myös kunnioittaa emoyhtiön identiteettiä.

Logo on asetelmaltaan vankka mutta samalla leikkisä. Tunnuksen neliömuoto on moderni viittaus Evli-pankin tunnusta ympäröivään kehykseen.

LUE LISÄÄ

evli2

mac1-1

Tehokas prosessimme luo onnistuneita verkkosivuja

Kokemuksemme alalta auttaa meitä rakentamaan yrityksellesi verkkosivut, jotka konversoivat. Validoidulla prosessillamme pysymme aikataulussa ja budjetissa. Me pidämme huolta, että olemme samalla sivulla koko projektin ajan.

01 Strategia

Ei hypätä suin päin suhteeseen, tai juosta pää edellä puuhun, vaan jutellaan ensin. Mitä haluamme yhdessä saavuttaa ja kenelle haluamme ensisijaisesti asioista viestiä?

Strategia on elintärkeä vaihe, jotta saamme projektista puristettua mahdollisimman paljon potentiaalia. Siksi prosessimme alkaakin aina keskustelulla asiakkaan kanssa.

💑 Ostopersoonat

📖 Ostopolku

🗺 Sivustokartta

🔗 Rautalankamallit

target

02 Graafinen suunnittelu

Pohjaamme graafisen suunnittelun vankasti strategiaan ja teemme perusteltuja päätöksiä, jotka aidosti tukevat brändinne toimintaa ja pyrkii kohdistumaan kohdeyleisöllenne sopivaksi. Näin luomme mieleenpainuvia ja tunteisiin vetoavia visuaalisia ratkaisuja.

🖌 Sivuston ulkoasu

🎨 Kuvitukset

🕺 Animaatiot 

spray800-1-1

03 Kehitys

Ketterällä kehityksellä verkkosivut siirtyvät piirtopöydältä sujuvasti webbiin. Olemmekin saaneet kehuja kauniista ja helposti luettavasta koodistamme, mutta se ei ole ainut valttimme: kehitysprosessimme integroituu saumattomasti design- ja strategiatiimiimme, joka mahdollistaa nopean iteroinnin. Teille tämä näkyy nopeana kehitystyönä, laadusta tinkimättä.

💻 WordPress & HubSpot

🛍 WooCommerce & Shopify

📲 Mobiiliresponsiivisuus

coffeecup

04 Kasvu

Minkälaisen kokemuksen digitaalisen tuotteenne tai verkkosivustonne kanssa vuorovaikuttaminen tuottaa? Onko oleellisen tiedon löytäminen helppoa? Ilahduttaako se joka käännekohdassa ja konversoi kävijöitä yrityksenne puolestapuhujiksi? Me uskomme, että hyvä strategiatyö ja käyttäjäkeskeinen suunnittelu on jokaisen onnistuneen tuotteen kulmakivi. Lue lisää, niin näet kuinka luomme käyttäjäkokemuksia, jotka ilahduttavat ja strategiatyötä joka tekee tehtävänsä.

✅ Google AdWords

📊 HubSpot

📈 Hakukoneoptimointi (SEO)

💌 Hakukonemarkkinointi (SEM)

marketing2

Joka hetki ilman huippuja nettisivuja menetät potentiaalisia asiakkaita

 
Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja nykyteknologian mahdollisuudet parantaa verkkonäkyvyyttänne. Saat lopputuloksena arvion verkkosivuprojektin laajudesta, hinnasta sekä toimitusaikataulusta.
 
Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Jonatan Aurum

Myynti & Markkinointi

+358 45 125 1255
jona@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake
Jona-1