Brändäys

Brändisi on muiden mielikuva sinusta 

Ja mikä vaikuttaa katsojan mielikuvaan sinusta tai yrityksestäsi? No, kaikki. Brändäys ei olekaan ihan niin suoraviivainen juttu kuin vaikka logosuunnittelu, vaikka nämä kaksi asiaa menevät usein sekaisin.

Brändisi on kuluttajan mielessä muodostuva summa kaikista hänen kokemuksistaan yrityksesi kanssa. Siihen kuuluu hänen käsityksensä tarinastanne, arvoistanne, toimialastanne sekä paremmuudesta suhteessa muihin yrityksiin.

Joskus tämä mielikuva perustuu johonkin vaikeammin määriteltävään; maistuvatko Coca Cola ja Pepsi oikeastaan niin erilaisilta..? Ota yhteyttä, niin voidaan vaikka väitellä tästä.

OTA YHTEYTTÄ

kristian-egelund-wwqRpSNBPq4-unsplash

Brändäys vaatii työtä

Yrityksesi ja sen tarina on ainutlaatuinen, joten se ansaitsee asianmukaisen kerronnan ja viestinnän.

Parhaat brändit eivät ole pelkästään yksinkertaisia ja suoraviivaisia. Ne koskettavat, ovat mieleenpainuvia, herättävät kiinnostusta ja kutsuvat ihmiset vuorovaikuttamaan ja ottamaan askeleen lähemmäs.


BRÄNDÄYS-WORKSHOP

Autamme sinua kertomaan tarinasi ja saamme sen näyttämään sekä tuntumaan aivan yhtä hyvältä kuin tuotteesi ja palvelusi todellisuudessa ovat.

Selkeytämme yrityksenne arvot, äänensävyn, tavoitteet ja ostopersoonat, jotta yrityksenne viestintä ja toiminta on linjassa tavoitteiden kanssa ja kohdistuu oikealle yleisölle.

 

BRÄNDIN DNA:
Mistä te tulette ja mitä te teette? Mikä on teille tärkeää ja mikä ei? Onko teillä vahva itsetuntemus, joka toimii punaisena lankana kaikessa viestinnässä ja toiminnassa?

BRÄNDIN VISIO:
Mihin yrityksenne tähtää tulevaisuudessa? Mitkä ovat tavoitteenne? Miksi teette sitä mitä teette?

VISUAALINEN IDENTITEETTI:
Haluatteko näyttää klassiselta ja luotettavalta, vai modernilta ja räväkältä? Visuaalisten ratkaisujen on oltava linjassa määritellyn brändi-identiteetin kanssa.
wireframing

Yritysilme eli visuaalinen identiteetti

Yritysilme on vain yksi palanen yrityksen brändin, eli mielikuvan, kokonaisuudessa. Samaistuttavan ja mieleenpainuvan brändin rakentaminen lähtee vahvasta perustasta.

Kaikki lähtee yrityksen arvoista, sen DNA:sta. Esimerkiksi epäeettisen yrityksen antamaa mielikuvaa on mahdotonta muuttaa myönteiseksi lätkäisemällä kauniin pinnan päälle, muuttamatta yrityksen toimintaa ja arvoja ensin. Arvot luovat pohjan kaikelle toiminnalle, sisäisesti ja ulkoisesti.

Lue lisää visuaalisen identiteetin suunnittelusta

Brändin visuaalinen ilme, logot ja värit, ovat vain ensimmäinen kosketuspinta yritykseesi. Ne eivät toimi itsenäisesti vaan tarvitsevat vision ja merkityksen ympärilleen, muuten ne jäävät tyhjäksi kuoreksi.

Katso alta esimerkkejä toteuttamistamme brändäysprojekteista!

 

Ilmeen suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon:
  • Toimiala ja sen konventiot
  • Ajattomuus vs trendikkyys
  • Värimaailma ja mitä tunteita se herättää

Asiakkaitamme

logowall-opacity copy
kitref
Suunnittelemamme yritysilme:

Kitsat

Kitsat on uniikki opetussatelliitti jonka avulla avaruudesta, tieteistä ja teknologiasta kiinnostuneet ihmiset lukiolaisista yliopisto-opiskelijoihin ja harrastelijoihin pääsevät oppimaan oikeaa avaruusteknologiaa. Suunnittelimme Kitsatin uuden yritysilmeen, joka kuvastaa heidän tee-se-itse-henkeään ja oppimisen iloa.

 
Strategia ja logon suunnittelu

Kick-off työpajassa kirkastimme Kitsatin brändistrategiaa ja kohderyhmiä. Kohderyhmiksi nousivat esille erityisesti oppilaitosten henkilöstö, opiskelijat sekä harrastelijat.

Yritysilmeen piti palvella edellä mainittuja ryhmiä ja tämä saavutettiin luomalla ilme, joka ei ole liian teknisen tai avaruusmaisen näköinen, mutta silti vakavasti otettava.

LUE LISÄÄ

jerax-desktop
Henkilöbrändi E-urheilijalle:

JerAx

JerAx on yksi Suomen menestyneimmistä ammattitason esports-urheilijoista. Lähiaikoina hän on niittänyt mainetta DOTA2 TI8 ja TI9 mestaruuksilla joukkueensa OG:n kanssa, tehden heistä ensimmäisen joukkueen voittamaan kahtena peräkkäisenä vuonna.

Hän halusi löytää yhteistyökumppanin luomaan hänelle henkilöbrändin, verkkokaupan ja -sivuston sekä oheistuotteita. Hän on keskittynyt luomaan alustaa itselleen peliuran jälkeen. Hän on myös intohimoinen levittämään viestiään nuorukaisille ympäri maailmaa.

LUE LISÄÄ

"Working with Kokku for me represents a warehouse to a man: I went there with unfinished visions in my head, looking for one to make sense out of it, and they opened up the large toolboxes and said this is what we can do. And hell yeah, they nailed it way beyond expectations."

- JerAx

jeraxxkokku-1

visitcards2
Yritysilme pääomasijoitusrahastolle:

Evli Growth Partners

Evli Growth Partners on Evli-pankin alaisena toimiva sijoitusrahasto, joka sijoittaa myöhäisen vaiheen kasvuyrityksiin Pohjoismaissa ja Baltian alueilla. EGP:n jämptiä ja ammattimaista otetta kuvaamaan luotiin pohjoismaisuutta henkivä, rohkea brändin yritysilme joka myös kunnioittaa emoyhtiön identiteettiä.

Logo on asetelmaltaan vankka mutta samalla leikkisä. Tunnuksen neliömuoto on moderni viittaus Evli-pankin tunnusta ympäröivään kehykseen.

LUE LISÄÄ

evli2

mac1-1

Tehokas prosessimme luo onnistuneita verkkosivuja

Kokemuksemme alalta auttaa meitä rakentamaan yrityksellesi verkkosivut, jotka konversoivat. Validoidulla prosessillamme pysymme aikataulussa ja budjetissa. Me pidämme huolta, että olemme samalla sivulla koko projektin ajan.

01 Strategia

Ei hypätä suin päin suhteeseen, tai juosta pää edellä puuhun, vaan jutellaan ensin. Mitä haluamme yhdessä saavuttaa ja kenelle haluamme ensisijaisesti asioista viestiä?

Strategia on elintärkeä vaihe, jotta saamme projektista puristettua mahdollisimman paljon potentiaalia. Siksi prosessimme alkaakin aina keskustelulla asiakkaan kanssa.

💑 Ostopersoonat

📖 Ostopolku

🗺 Sivustokartta

🔗 Rautalankamallit

target

02 Graafinen suunnittelu

Pohjaamme graafisen suunnittelun vankasti strategiaan ja teemme perusteltuja päätöksiä, jotka aidosti tukevat brändinne toimintaa ja pyrkii kohdistumaan kohdeyleisöllenne sopivaksi. Näin luomme mieleenpainuvia ja tunteisiin vetoavia visuaalisia ratkaisuja.

🖌 Sivuston ulkoasu

🎨 Kuvitukset

🕺 Animaatiot 

spray800-1-1

03 Kehitys

Ketterällä kehityksellä verkkosivut siirtyvät piirtopöydältä sujuvasti webbiin. Olemmekin saaneet kehuja kauniista ja helposti luettavasta koodistamme, mutta se ei ole ainut valttimme: kehitysprosessimme integroituu saumattomasti design- ja strategiatiimiimme, joka mahdollistaa nopean iteroinnin. Teille tämä näkyy nopeana kehitystyönä, laadusta tinkimättä.

💻 WordPress & HubSpot

🛍 WooCommerce & Shopify

📲 Mobiiliresponsiivisuus

coffeecup

04 Kasvu

Minkälaisen kokemuksen digitaalisen tuotteenne tai verkkosivustonne kanssa vuorovaikuttaminen tuottaa? Onko oleellisen tiedon löytäminen helppoa? Ilahduttaako se joka käännekohdassa ja konversoi kävijöitä yrityksenne puolestapuhujiksi? Me uskomme, että hyvä strategiatyö ja käyttäjäkeskeinen suunnittelu on jokaisen onnistuneen tuotteen kulmakivi. Lue lisää, niin näet kuinka luomme käyttäjäkokemuksia, jotka ilahduttavat ja strategiatyötä joka tekee tehtävänsä.

✅ Google AdWords

📊 HubSpot

📈 Hakukoneoptimointi (SEO)

💌 Hakukonemarkkinointi (SEM)

marketing2

Joka hetki ilman huippuja nettisivuja menetät potentiaalisia asiakkaita

 
Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja nykyteknologian mahdollisuudet parantaa verkkonäkyvyyttänne. Saat lopputuloksena arvion verkkosivuprojektin laajudesta, hinnasta sekä toimitusaikataulusta.
 
Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Jonatan Aurum

Myynti & Markkinointi

+358 45 125 1255
jona@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake

Jona-1