uigraphicdesignCROP-1

Kokku on Helsinkiläinen luova digitoimisto. Rakennamme tunnistettavia brändejä.

 

Yrityksesi ja sen tarina on ainutlaatuinen, joten se ansaitsee asianmukaisen kerronnan ja viestinnän. Parhaat brändit eivät ole pelkästään yksinkertaisia ja suoraviivaisia. Ne koskettavat, ovat mieleenpainuvia, herättävät kiinnostusta ja kutsuvat ihmiset vuorovaikuttamaan ja ottamaan askeleen lähemmäs.

Autamme sinua kertomaan tarinasi ja saamme sen näyttämään sekä tuntumaan aivan yhtä hyvältä kuin tuotteesi ja palvelusi todellisuudessa ovat. Tässä onnistuaksemme meidän täytyy toteuttaa huolellisesti suunniteltu brändistrategia, tutustua yritykseenne ja sen arvoihin, sekä kohderyhmään ja alanne erilaisiin visuaalisiin trendeihin.

Ota yhteyttä, niin pidetään kartoitustyöpaja jolla voimme aloittaa brändinne rakentamisen. 

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä! Kartoitetaan brändin kehittämisen hyödyt teille yhdessä!

 
Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja tavoitteenne brändin kehittämisen osalta. Saat lopputuloksena arvion brändiprojektin laajudesta, toimitusaikataulusta ja hinnoista.
 
Lupaamme pelkkää asiaa ja toimintaa!
 

Santeri Huikari

Myynti & Markkinointi

+358 50 381 8988
santtu@kokku.com
Varaa tapaaminen!

Yhteydenottolomake
Santeri Huikari | Kokku | Verkkosivut | Verkkosivustot | Verkkokaupat |
 
 

Brändin visio

On tärkeää tiedostaa, että kaikki alkaa brändin arvoista jotka toimivat yrityksen "DNA:na". Nämä arvot luovat pohjan kaikelle toiminnalle, sisäisesti ja ulkoisesti. Logot ja värit ovat vain ensimmäinen kosketuspinta yritykseesi. Ne eivät toimi itsenäisesti vaan tarvitsevat vision ja merkityksen ympärilleen.

Miten puhutte yrityksestänne ja palveluistanne? Mihin yrityksenne tähtää tulevaisuudessa? Mitkä ovat tavoitteenne? Miksi teette sitä mitä teette? Tämä kaikki kiteytyy brändin tarinaan, jonka kuka tahansa pystyy ymmärtämään ja sitä kautta tuntemaan yrityksenne.

final_stamp_grain_white

Yrityksen mielikuva

Brändin kannattaa assosioitua muuhun toimintaan kuin pelkästään omiin tuotteisiinsa tai palveluihinsa. Brändin on tärkeä luoda positiivisia assosiaatioita ympäröivään maailmaan, jotta se tuntuu perustuvan todellisuuteen ja on samaistuttava, muodostaen merkityksellisiä yhteyksiä kohderyhmänsä kanssa. 

Esimerkiksi RedBull tuottaa paljon kiinnostavaa sisältöä extreme-urheilusta ja brändääminen onkin heille keskiössä, mm. videoiden muodossa, joka puolestaan vetää kiinnostuneita ihmisiä luokseen. Tämä toimii pohjana heidän tuotteelleen, energiajuomalle, joka on vauhdikas ja “antaa siivet”.

Kaikki lähtee siis lopulta mielikuvista.

marketingCROP

Visuaalinen identiteetti

Visuaalinen identiteetti eli yritysilme on yrityksen näkyvä osa, joka koostuu muun muassa logosta yhdessä typografian, värien ja kuvamaailman kanssa. Hyvin suunniteltu ilme viestii kantajansa alasta ja arvoista jo ennen kuin yrityksestä tietää mitään. Selkeä ilme pysyy yhtenäisenä ja näyttää hyvältä kaikilla alustoilla, niin painetussa kuin digitaalisessa mediassa.

Vahva visuaalinen identiteetti on myös helposti hallittava mikä helpottaa sisällön tuottamista, kun materiaaleista saa vaivatta brändin mukaisia selkeän brändiohjeistuksen avulla. Tämän ohjeistuksen tulee olla koko yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän ‘punainen lanka’, joka kehittyy ja kasvaa yrityksen mukana.

Kokkulogoblackcircle

Olemme sitoutuneita toimittamaan parastamme, joka kerta.
Katso tästä muutama referenssimme.


HushHushFeatured
MITÄ HE HALUSIVAT?

HUSH HUSH on täysin uusi palvelu, joka mahdollistaa käyttäjien ja itse yrityksen kääntämään käyttämättä jääneet ja kalliit designer-vaatteet lisätulon lähteeksi, siten edistämällä jakamistaloutta. He etsivät yhteistyökumppania rakentamaan, lanseeraamaan ja jatkokehittämään tämän palvelun digitaalista rajapintaa.

LUE LISÄÄ


  • Palvelumuotoilu
  • Verkkokauppa
  • Brändäys
ChaiNextFeature3
Brief

ChaiNext on kiinalainen teknologiastartup, joka koostuu finanssialan kovimmista ammattilaisista. ChaiNext on globaali johtava indeksi- ja sijoitusanalyysityökalutuottaja, joka on sitoutunut rakentamaan uutta MSCI:tä blockchain ja virtuaalivaluuttamarkkinoille. He etsivät pohjosmaista design-kulmaa brändilleen ja verkkosivustolleen, jota he olivat lanseeraamassa maailmanlaajuisesti.

LUE LISÄÄ


  • Brändäys
  • Verkkokehitys
  • Graafinen Suunnittelu
JeraxFeatured2
Brief

JerAx on ammattitason eSports-urheilija, lähiaikoina hän on niittänyt mainetta DOTA2 TI8 mestaruudella joukkueensa OG:n kanssa. Hän halusi löytää yhteistyökumppanin luomaan hänen henkilöbrändiään, verkkosivuaan ja oheistuotteita mm. eri tapahtumiin. Hän on fokusoitunut luomaan alustaa itselleen peliuran jälkeen. Hän on myös intohimoinen levittämään viestiään nuorukaisille ympäri maailmaa.

LUE LISÄÄ


  • UX/UI-Suunnittelu
  • Verkkokauppa
  • Brändäys

Brändistrategia

Meille on tärkeää tehdä asiat oikein. Siksi lähdemmekin rakentamaan strategisesti tärkeimmästä osa-alueesta, kivijalasta (brändin arvot ja visio). Tämän jälkeen pystytämme seinät (Viesti ja äänensävy) ja vasta viimeisenä laitamme katon kuntoon (Logot, värit ja fontit).

Logot ja brändin visuaalit tuntuvat monille tärkeimmiltä, mutta on hyvä huomata että ne ovat ensimmäinen kosketuspinta brändiinne, mutta tarvitsevat vielä paljon lihaa luiden ympärille toimiakseen. Asiat tarvitsevat motivaattorin, syyn olla olemassa, tässä tapauksessa motivaattorina toimivat brändin visio ja strategiset ambitiot.

Brand Hierarchy

Brändisuunnittelu

Me suunnittelemme brändisi ns. “sisältä ulos”. Näin valamme ensin vankan perustan jonka päälle voimme rakentaa ja iteroida asioita. Asetumme kohderyhmänne saappaisiin ja kuvittelemme yrityksenne henkilönä; Miksi hän tekee mitä tekee? Miten hän tekee sen? Miltä hän kuulostaa ja tuntuu muille? Millä tavalla hänen kanssaan ollaan vuorovaikutuksessa?

Brand Summary

Dokumentaatio

Brändin arvot ja identiteetti ovat elintärkeitä, mutta niitä on mahdoton jalkauttaa ilman kunnollista dokumentaatiota. Kun brändin visio, strategiset ambitiot ja visuaalinen identiteetti ovat valmiita me dokumentoimme ne brändikirjan muotoon. Sen laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, mutta yleisesti se sisältää brändin tarinan (vision, arvot, ambitiot) ja visuaalisen ohjeistuksen (värit, typografian ja logot), eli miten pidätte viestinne yhtenäisenä kaikissa yrityksenne rajapinnoissa.

kokkudokumentaatio

Lataa esitys prosessistamme!

 
Palvelumme on prosessi, joka luo mitattavaa tulosta. Olemme erikoistuneet strategiassa, designissa ja verkkokehityksessä sekä markkinoinnissa!

Lataa
Lataa esitys palveluprosessista
 
 

1. Energinen typografia

Tässä Kokkun tekstilogo, joka ilmestyy ruutuun sähköisellä tavalla. Tässä on mukana teknologiaa, energiaa ja typografiaa. 

Kokku-Elements_2

2. Rentoa palvelua

Tässä on menty palvelut edellä. Ketterä ja muotoaan muuttava animaatio, jossa taustaväri vaihtuu viestii yrityksemme palveluista ja toiminnan rentoudesta.
FB animation

3. Leikkisä kukko

Tässä on käytetty täysin uutta, geometrista ja yksinkertaista kukkoa. Jos katsot tarkasti, huomaat kuinka ääriviivat heiluvat. Tämä tuo vahvasti leikkisyyttä, rentoutta ja nuoruutta ilmeeseen.
Kokku2wiggle

Resurssimme

Yasir "Jaasu" Al-Ani

Creative Director
Jaasu

Eemeli Vanhanen

Creative Director
eepu_cropped

Ella Hyvärinen

Developer
Ella